Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
Bergensk Fiskesuppe
2DL 165,- 4DL 249,-
Hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dillolje Fish Soup, served with white fish, carrots, celery, leek and dill oil. Choose between big or small portion (Allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
190,-
Tartar av okse, serveres med klassisk tilbehør Tartar of beef with classic garnish (Allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet hjort
220
tyttebær - rømme - syltet løk - jordskokkchips (melk, sulfitt)
Jordskokksuppe
180
jordskokkchips - syltet jordskokk (selleri)
Norsk spekemat
249,-
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter 3 types of cured meat, bread, sour cream and fresh herbs (Allergener: hvete, melk)
Norske østers
200,-
3 østers med forskjellige garnityr 3 oysters with different toppings (Allergener: bløtdyr, fisk, sennep, sulfitt)
Ostetallerken
249,-
med kompott, knekkebrød og nøtter Norwegian cheese, served with compote, bread and nuts (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
hovedretter
Biens Persetorsk
395,-
ertepuré – spisskål - eple beur blanc (Allergener: melk, fisk, sulfitt)
Breserte oksekjaker
420
savoykål – brokkolini – rosettkål – potetpure - okseglace (selleri, melk, sulftt)
Hjort
485
skogsopp – rosenkål - selleri & pastinakk puré – hjortedemi - fermenterte moreller (melk, selleri, sulfit)
Selleribiff (v)
250
soppbuljong – nøttecrust - byggryn (selleri, nøtter, gluten)
Smørstekt kveite
425
kantarell – savoy - syltet selleri – potetpure - beurre noisette (selleri, melk, fisk)
dessert
Multesuppe
175
hvit sjokoladesorbet - krumkake (laktose, egg, gluten)
Ostekake
175
karamell - miso bunn - syltede plommer (melk, egg, gluten, sulft)
Pære belle Héléne
175
posjert pære – vaniljeis – nøtter - sjokolade (melk, egg, nøtter, sulfit)
Bergensk Fiskesuppe
2DL 165,- 4DL 249,-
Hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dillolje Fish Soup, served with white fish, carrots, celery, leek and dill oil. Choose between big or small portion (Allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
190,-
Tartar av okse, serveres med klassisk tilbehør Tartar of beef with classic garnish (Allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet hjort
220
tyttebær - rømme - syltet løk - jordskokkchips (melk, sulfitt)
Jordskokksuppe
180
jordskokkchips - syltet jordskokk (selleri)
Norsk spekemat
249,-
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter 3 types of cured meat, bread, sour cream and fresh herbs (Allergener: hvete, melk)
Norske østers
200,-
3 østers med forskjellige garnityr 3 oysters with different toppings (Allergener: bløtdyr, fisk, sennep, sulfitt)
Ostetallerken
249,-
med kompott, knekkebrød og nøtter Norwegian cheese, served with compote, bread and nuts (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Biens Persetorsk
395,-
ertepuré – spisskål - eple beur blanc (Allergener: melk, fisk, sulfitt)
Breserte oksekjaker
420
savoykål – brokkolini – rosettkål – potetpure - okseglace (selleri, melk, sulftt)
Hjort
485
skogsopp – rosenkål - selleri & pastinakk puré – hjortedemi - fermenterte moreller (melk, selleri, sulfit)
Selleribiff (v)
250
soppbuljong – nøttecrust - byggryn (selleri, nøtter, gluten)
Smørstekt kveite
425
kantarell – savoy - syltet selleri – potetpure - beurre noisette (selleri, melk, fisk)
Multesuppe
175
hvit sjokoladesorbet - krumkake (laktose, egg, gluten)
Ostekake
175
karamell - miso bunn - syltede plommer (melk, egg, gluten, sulft)
Pære belle Héléne
175
posjert pære – vaniljeis – nøtter - sjokolade (melk, egg, nøtter, sulfit)
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Bien har fire restauranter i Bergen og tilbyr noe for enhver smak. Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder:

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN PIZZABAR
Onsdag - Lørdag 16:00 - 22:00
BIEN CENTRO
Mandag - Fredag 12:00 - 22:00
Lørdag 12:00 - 22:00
Søndag 12:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag 13:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.