Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
NORSK SPEKEMAT
200,-
3 typer norsk spekeskinke serveres med flatbrød og vossarømme (Hvete, Melk)
Asparges
180,-
Grønne og hvite asparges serveres på 3 forskjellige måter med confitert eggekrem, rugbrødchips. (Allergener: hvete, sennep, egg.)
BERGENSK FISKESUPPE
2DL 150,- 4DL 215,-
Serveres med brød (Egg, Fisk, Laktose, Hvete, Skalldyr, Sulfit)
Biff tartar
180,-
Ytrefilet av storfe med klassisk tilbehør (Egg, Fisk, Sennep, Sulfit)
Gravet fjellørret
200
Rødbetpuré, confitert egg, pepperrotkrem, urtemix, rugbrødchips, avruga. (allergener: fisk, egg, laktose, sennep, hvete)
Norske østers
200,-
Norske østers. Serveres med 3 forskjellige garnityr. Dill & agurk vinagrette - Chamapnge mignonette - Chili saus (Bløtdyr, Fisk, Sennep, Sulfit)
Ostetallerken
200,-
norske oster serveres med fruktcompot, knekkebrød, nøtter (Melk, Hvete, Nøtter)
hovedretter
BIENS PERSETORSK
395,-
Ertepuré - småpoteter - ørretrogn - beurre blanc (Fisk, Laktose, Sulfit)
Grillet Piggvar
395,-
Serveres med potetmos, purreløk, syltet rødløk, nepe, reddik, kremet hvitvinsaus. (Allergener: melk, sulftt, fsk)
Rivelsrud`s beste biff av ytrefilet
450,-
Serveres med neper, reddiker, grillet hjertesalat, confitert potet med hollandaise. (Allergener: melk, sulftt, egg.)
Svinenakke fra TT-Kjøtt
450,-
Serveres med gulrot, confitert potet, kremet sennepsaus (Allergener: melk, selleri, sulftt)
Vegtar Sheperd’s pie
350,-
Serveres med potetpurè, tomatiserte bønner og rotgrønnsaker (Melk, Selleri)
dessert
Ostekake med tindved
155,-
Serveres på gulrotkake bunn, fyllt med kremost og tindved. (Allergener: melk, hvete, egg)
Sjokolade Coulant
155,-
fylt sjokolade fondant som serveres med vaniljeis og bringebær (Allergener: egg, melk, spor av nøtter)
Tjukkmelk pudding
155,-
Serveres med eple og sitronmelisse. (Allergener: melk,nøtter)
NORSK SPEKEMAT
200,-
3 typer norsk spekeskinke serveres med flatbrød og vossarømme (Hvete, Melk)
Asparges
180,-
Grønne og hvite asparges serveres på 3 forskjellige måter med confitert eggekrem, rugbrødchips. (Allergener: hvete, sennep, egg.)
BERGENSK FISKESUPPE
2DL 150,- 4DL 215,-
Serveres med brød (Egg, Fisk, Laktose, Hvete, Skalldyr, Sulfit)
Biff tartar
180,-
Ytrefilet av storfe med klassisk tilbehør (Egg, Fisk, Sennep, Sulfit)
Gravet fjellørret
200
Rødbetpuré, confitert egg, pepperrotkrem, urtemix, rugbrødchips, avruga. (allergener: fisk, egg, laktose, sennep, hvete)
Norske østers
200,-
Norske østers. Serveres med 3 forskjellige garnityr. Dill & agurk vinagrette - Chamapnge mignonette - Chili saus (Bløtdyr, Fisk, Sennep, Sulfit)
Ostetallerken
200,-
norske oster serveres med fruktcompot, knekkebrød, nøtter (Melk, Hvete, Nøtter)
BIENS PERSETORSK
395,-
Ertepuré - småpoteter - ørretrogn - beurre blanc (Fisk, Laktose, Sulfit)
Grillet Piggvar
395,-
Serveres med potetmos, purreløk, syltet rødløk, nepe, reddik, kremet hvitvinsaus. (Allergener: melk, sulftt, fsk)
Rivelsrud`s beste biff av ytrefilet
450,-
Serveres med neper, reddiker, grillet hjertesalat, confitert potet med hollandaise. (Allergener: melk, sulftt, egg.)
Svinenakke fra TT-Kjøtt
450,-
Serveres med gulrot, confitert potet, kremet sennepsaus (Allergener: melk, selleri, sulftt)
Vegtar Sheperd’s pie
350,-
Serveres med potetpurè, tomatiserte bønner og rotgrønnsaker (Melk, Selleri)
Ostekake med tindved
155,-
Serveres på gulrotkake bunn, fyllt med kremost og tindved. (Allergener: melk, hvete, egg)
Sjokolade Coulant
155,-
fylt sjokolade fondant som serveres med vaniljeis og bringebær (Allergener: egg, melk, spor av nøtter)
Tjukkmelk pudding
155,-
Serveres med eple og sitronmelisse. (Allergener: melk,nøtter)
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Bien har fire restauranter i Bergen og tilbyr noe for enhver smak. Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder:

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN IZAKAYA
Onsdag - Lørdag 16:00 - 22:00
BIEN CENTRO
Mandag - Fredag 16:00 - 22:00
Lørdag 13:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag 13:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
BIEN BASAR
Vertlidsallmenningen 2, 5014 Bergen
BIEN CENTRO
Nordahl Bruns gate 9, Bergen
BIEN SNACKBAR & IZAKAYA
Fjøsangerveien 30, 5054 Bergen
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.