Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
Andelever mousse
225
Serveres med ripsgele, estragon majones og toast (gluten, egg, sennep, selleri, sulfitt)
Bergensk Fiskesuppe
195
Hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dillolje (Allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
225
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Lettstekt hval
225
Gravet og lettstekt hval med sellerikrem, syltet selleri og purreløk (sulfitt, soya, laktose, selleri)
Norsk spekemat
310
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Tomat og melon salat
225
Serveres med gjetost fra Hol, ristede gresskarkjerner, sitron vinaigrette (laktose, sulfitt)
hovedretter
Biens Persetorsk
460
Serveres med spisskål, ertepuré, eplesider beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Entrecôte av kalv
520
Serveres med grillet vårløk, bearnaise og poteter stekt i oksefett (Allergener: sulfitter, laktose, selleri)
Glassert indrefillet av svin
460
Svinefilet fra NYYYT, glasert med honing og sennep, selleri, sommertrøffel og madeirasaus (sulfitter, laktose, sennep, selleri)
Grillet blomkål
320
Serveres med sopp fra Hella sopperi, sommertrøffel, mandelkrem og parmesanchips (nøtter, sulfitter, selleri, melk)
Pannestekt kveite
520
med kremet vårløk, gulrotpuré, kyllingsjy og poteter (sulfitter, fisk, laktose, selleri)
dessert
Omelette Norvégienne
195
Sitron og granskudd parfait, jordbærsorbet og italiensk marengs (laktose, egg)
Ostetallerken
310
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Rabarbra crumble
195
Serveres med rabarbra sorbet, nyr og anis isop krem (sulfitt, laktose, nøtter)
Sjokolademousse kake
195
Serveres med bringebær og hylleblomst (Allergener: melk, egg)
Dagens husmannkost

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett 295,- (med dessert 369,-)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
Andelever mousse
225
Serveres med ripsgele, estragon majones og toast (gluten, egg, sennep, selleri, sulfitt)
Bergensk Fiskesuppe
195
Hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dillolje (Allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
225
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Lettstekt hval
225
Gravet og lettstekt hval med sellerikrem, syltet selleri og purreløk (sulfitt, soya, laktose, selleri)
Norsk spekemat
310
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Tomat og melon salat
225
Serveres med gjetost fra Hol, ristede gresskarkjerner, sitron vinaigrette (laktose, sulfitt)
Biens Persetorsk
460
Serveres med spisskål, ertepuré, eplesider beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Entrecôte av kalv
520
Serveres med grillet vårløk, bearnaise og poteter stekt i oksefett (Allergener: sulfitter, laktose, selleri)
Glassert indrefillet av svin
460
Svinefilet fra NYYYT, glasert med honing og sennep, selleri, sommertrøffel og madeirasaus (sulfitter, laktose, sennep, selleri)
Grillet blomkål
320
Serveres med sopp fra Hella sopperi, sommertrøffel, mandelkrem og parmesanchips (nøtter, sulfitter, selleri, melk)
Pannestekt kveite
520
med kremet vårløk, gulrotpuré, kyllingsjy og poteter (sulfitter, fisk, laktose, selleri)
Omelette Norvégienne
195
Sitron og granskudd parfait, jordbærsorbet og italiensk marengs (laktose, egg)
Ostetallerken
310
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Rabarbra crumble
195
Serveres med rabarbra sorbet, nyr og anis isop krem (sulfitt, laktose, nøtter)
Sjokolademousse kake
195
Serveres med bringebær og hylleblomst (Allergener: melk, egg)

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett 295,- (med dessert 369,-)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder. Vi oppfordrer alle til å ta kollektivtransport, sykle eller gå til restaurantene våre.

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN PIZZABAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Søndag 16:00 - 21:00
BIEN CENTRO
Mandag - Torsdag 15:00 - 22:00
Fredag - Lørdag 12:00 - 23:00
Søndag 12:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:30
Søndag 16:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.