Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

Julemeny er tilgjengelig fra mandag 13.11.23 -22.12.23
Julemat hele uken fra mandag til lørdag (Takeaway er tilgjengelig fra kl.16.00)

forretter
BRIOCHE OG LØYROM
295,-
rødløk, rømme (fisk, hvete, bygg, melk, egg)
Biff tartar
210,-
tartar av okse serveres med klassisk tilbehør (egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet fjellørret
210,-
chips og krem av jordskokk, sennepsaus, hasselnøtter (fisk, sulfitt, sennep, egg, nøtter)
Gresskarsuppe
190,-
syltet gresskar, gresskarkjerner (melk, selleri)
Norske østers
240,-
serveres med 3 forskjellige garnityr (bløtdyr, fisk, sulfitt)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)

Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

hovedretter
And
550,-
bryst og confiterte lår, rødkål, rotpuré, bigarade saus (melk, selleri, sulfitt)
Biens Persetorsk
550,-
ertepuré, spiskål, ørretrogn, smørsaus (melk, hvete, sulfitt, fisk)
Biens Ribbe
525,-
medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus (melk, hvete, sulfitt, sennep)
NØTTESTEK
395,-
sopp, rødkål, potet vegetar, kan også serveres vegansk (nøtter, sesam, soya, hvete, sennep, sulfItt)
Pinnekjøtt
580,-
kålrabistappe, bøneskorv, pinnefett (melk, hvete, sulfitt)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)

Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

dessert
BIENS OSTEKAKE
170,-
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
170,-
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)
RISKREM
170,-
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)

Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

Julelunsj
Juletallerken
385,-
skagenrøre, svineribbe, paté, gravet ørret, potetsalat
Toast Skagen
275,-
toast, reker, rogn, dill
Biff tartar
280,-
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør
Smørbrød med svineribbe
210,-
svin, rødkål, svisker
Smørbrød med rillette
210,-
rillette, syltede grønnsaker
Gresskarsuppe
210,-
suppe med rømme og gresskarkjerner
Varm juletallerken
550,-
pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør
Pinnekjøtt
580,-
kålrabistappe, poteter og pinnefett,
Svineribbe
525,-
rødkål, julesaus, pølse, medisterkaker og poteter
Riskrem
170,-
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)
Biens ostekake
170,-
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
170,-
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)
Dagens husmannkost

Fra mandag til torsdag kan du nyte dagens klassiske husmannskost til kun kr 250,-.

Avslutt måltidet med dagens dessert, samlet pris kun 295,-

Mandag
Plukkfisk med bacon og purre
Tirsdag
Kjøttkaker med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing
Torsdag
Raspeballer med tilbehør
BRIOCHE OG LØYROM
295,-
rødløk, rømme (fisk, hvete, bygg, melk, egg)
Biff tartar
210,-
tartar av okse serveres med klassisk tilbehør (egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet fjellørret
210,-
chips og krem av jordskokk, sennepsaus, hasselnøtter (fisk, sulfitt, sennep, egg, nøtter)
Gresskarsuppe
190,-
syltet gresskar, gresskarkjerner (melk, selleri)
Norske østers
240,-
serveres med 3 forskjellige garnityr (bløtdyr, fisk, sulfitt)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)
Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

And
550,-
bryst og confiterte lår, rødkål, rotpuré, bigarade saus (melk, selleri, sulfitt)
Biens Persetorsk
550,-
ertepuré, spiskål, ørretrogn, smørsaus (melk, hvete, sulfitt, fisk)
Biens Ribbe
525,-
medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus (melk, hvete, sulfitt, sennep)
NØTTESTEK
395,-
sopp, rødkål, potet vegetar, kan også serveres vegansk (nøtter, sesam, soya, hvete, sennep, sulfItt)
Pinnekjøtt
580,-
kålrabistappe, bøneskorv, pinnefett (melk, hvete, sulfitt)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)
Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

BIENS OSTEKAKE
170,-
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
170,-
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)
RISKREM
170,-
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)

Vi har to bordsettinger fredag og lørdag. (Anbefaler minimun 2,5 time ved bordet.)
Bordsettingen er som følgende:
- 1x kl 16:00 til kl 20:00 her kan dere komme mellom kl 16:00 og kl 18:00 men må forlate lokalene kl 20:00
- 2x kl 20:15 til vi stenger kl 00:00

Julelunsj tilgjengelig lørdager fra kl 13:00 til kl 14:30
(02.desember,  9. desember og 16.desember)

Juletallerken
385,-
skagenrøre, svineribbe, paté, gravet ørret, potetsalat
Toast Skagen
275,-
toast, reker, rogn, dill
Biff tartar
280,-
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør
Smørbrød med svineribbe
210,-
svin, rødkål, svisker
Smørbrød med rillette
210,-
rillette, syltede grønnsaker
Gresskarsuppe
210,-
suppe med rømme og gresskarkjerner
Varm juletallerken
550,-
pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør
Pinnekjøtt
580,-
kålrabistappe, poteter og pinnefett,
Svineribbe
525,-
rødkål, julesaus, pølse, medisterkaker og poteter
Riskrem
170,-
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)
Biens ostekake
170,-
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
170,-
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)

Fra mandag til torsdag kan du nyte dagens klassiske husmannskost til kun kr 250,-.

Avslutt måltidet med dagens dessert, samlet pris kun 295,-

Mandag
Plukkfisk med bacon og purre
Tirsdag
Kjøttkaker med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing
Torsdag
Raspeballer med tilbehør
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Bien har fire restauranter i Bergen og tilbyr noe for enhver smak. Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder:

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN PIZZABAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Søndag 16:00 - 21:00
BIEN CENTRO
Mandag - Fredag 15:00 - 22:00
Lørdag 13:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:30
Søndag 16:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.