Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
Bergens fiskesuppe
175
Serveres med hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dill olje. klassisk og perfekt (allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
195
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet villaks
210
nyr, agurk, purreolje og rug crumble (Allergener: laktose, fisk, sulfitt, gluten)
Kubbeost
185
hvit geitost med løkpuré, syltet løk, bakt løk og reddik (Allergener: laktose, selleri, sulfitter)
Norsk spekemat
250
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Oksehale terrine
185
fiken, urte-majones og salat med vinaigrette (Allergener: egg, sennep, gluten, sulfitter, selleri)
hovedretter
Biens Persetorsk
420
Serveres med spisskål, ertepurè, beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Galette
295
Bokhvetepannekaker med blomkålpuré, kubbeost, sesongens grønnsaker, pinjekjerner og vierge saus (Allergener: laktose, selleri, sulfitter)
Indrefillet av storfe
495
nepe, minigulrot, pommes pavé og bordelaise saus (Allergener: sulfitter, laktose, selleri)
Liveche kylling
465
blomkål på tre måter, pommes pavé, velouté med sommertrøffel og løpstikke olje (Allergener: sulfitter, selleri, laktose, gluten)
dessert
Fersken og bringebær
175
posjert fersken med bringebærsorbet, hvit sjokoladekrem, karamellisert hvit sjokolade og ferske bringebær (Allergener: egg, laktose)
Fransk sjokoladekake
175
med vaniljeis og friske bær (Allergener: egg, laktose)
Jordbær og syltet rabarbra
175
serveres med vaniljeis (Allergener: egg, laktose, sulfitter)
Ostetallerken
250
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Dagens husmannkost

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett med dessert 295,-

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing og gulrot
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
Bergens fiskesuppe
175
Serveres med hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dill olje. klassisk og perfekt (allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Biff tartar
195
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Gravet villaks
210
nyr, agurk, purreolje og rug crumble (Allergener: laktose, fisk, sulfitt, gluten)
Kubbeost
185
hvit geitost med løkpuré, syltet løk, bakt løk og reddik (Allergener: laktose, selleri, sulfitter)
Norsk spekemat
250
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Oksehale terrine
185
fiken, urte-majones og salat med vinaigrette (Allergener: egg, sennep, gluten, sulfitter, selleri)
Biens Persetorsk
420
Serveres med spisskål, ertepurè, beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Galette
295
Bokhvetepannekaker med blomkålpuré, kubbeost, sesongens grønnsaker, pinjekjerner og vierge saus (Allergener: laktose, selleri, sulfitter)
Indrefillet av storfe
495
nepe, minigulrot, pommes pavé og bordelaise saus (Allergener: sulfitter, laktose, selleri)
Liveche kylling
465
blomkål på tre måter, pommes pavé, velouté med sommertrøffel og løpstikke olje (Allergener: sulfitter, selleri, laktose, gluten)
Fersken og bringebær
175
posjert fersken med bringebærsorbet, hvit sjokoladekrem, karamellisert hvit sjokolade og ferske bringebær (Allergener: egg, laktose)
Fransk sjokoladekake
175
med vaniljeis og friske bær (Allergener: egg, laktose)
Jordbær og syltet rabarbra
175
serveres med vaniljeis (Allergener: egg, laktose, sulfitter)
Ostetallerken
250
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett med dessert 295,-

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing og gulrot
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder. Vi oppfordrer alle til å ta kollektivtransport, sykle eller gå til restaurantene våre.

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN PIZZABAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Søndag 16:00 - 21:00
BIEN CENTRO
Mandag - Fredag 16:00 - 22:00
Lørdag 13:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:30
Søndag 16:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.